fbpx
Сьогодні
18:29 26 Лис 2020

Подаруйте свято: Rozetka, "Нова пошта" та фонд "Життєлюб" збирають продуктові набори для літніх людей

Rozetka, "Нова пошта" та фонд "Життєлюб" запустили "підвішені" продуктові набори для пенсіонерів. Їх може купити кожен, хто хоче підтримати людей похилого віку в період пандемії коронавірусу.

Про це розповів співвласник Rozetka Владислав Чечоткін.

"Rozetka, "Нова пошта" та фонд "Життєлюб" за підтримки міських соціальних служб повертають найдобріший проєкт цього року "підвішені" продуктові набори для пенсіонерів. На цей раз в них крім базових продуктів, новорічні пряники та баночка шпротів – невід'ємний атрибут свята. Навесні з вашою допомогою ми змогли допомогти 60 тисячам одиноких літніх людей по всій країні, охопили 27 міст і сіл України. Я вірю, що у Новий рік ми зможемо зробити не менше!", – написав він.

Механіка проєкту проста: ви оплачуєте на сайті Rozetka продуктовий набір "Життєлюб". Він коштує 250 гривень – усі продукти за собівартістю.

У набір входять гречка, рис, олію, цукор, макарони, зелений горошок, огірочки, шпроти і пряники.

Rozetka,

Фото: rozetka.com.ua

"Цього разу відразу ж у формі можна залишати привітання або малюнок для Ба і Де, які ми перетворимо у новорічні листівки та покладемо в набори.

"У кінці дня фонд "Життєлюб" розподіляє все "підвішені" пакети між містами, які беруть участь в ініціативі. "Нова пошта" формує і доставляє їх в соціальну службу кожного міста, після чого команди соцпрацівників і волонтери розвозять набори пенсіонерам. Традиційно, ми почнемо з Києва, Львова та Дніпра, але якщо ви ввімкнетеся, ми зможемо запустити проєкт по всій Україні. І якщо хочете підняти собі настрій – подивіться цей маленький ролик. Щоб переконатися, чужих Ба і Де не буває!", — наголосив Чечоткін.

Подарите Новый год одиноким Ба и Де!ROZETKA, Новая почта и фонд Жизнелюб при поддержке городских социальных служб возвращают самый добрый проект этого года «подвешенные» продуктовые наборы для пенсионеров. На этот раз в них помимо базовых продуктов, новогодние пряники и баночка шпрот – неотъемлемый атрибут праздника. Весной с вашей помощью мы смогли помочь 60 тысячам одиноких пожилых людей по всей стране, охватили 27 городов и сел Украины. Я верю, что в Новый год мы сможем сделать не меньше!Механика проекта проста: вы оплачиваете на сайте ROZETKA продуктовый набор «Жизнелюб». Он стоит 250 гривен – все продукты по себестоимости. В набор входят гречка, рис, подсолнечное масло, сахар, макароны, зеленый горошек, огурчики, шпроты и пряники.В этот раз сразу же в форме можно оставлять поздравление или рисунок для Ба и Де, которые мы превратим в новогодние открытки и положим в наборы. В конце дня фонд «Жизнелюб» распределяет все «подвешенные» пакеты между городам, которые принимают участие в инициативе. «Новая почта» формирует и доставляет их в социальную службу каждого города, после чего команды соцработников и волонтеры развозят наборы пенсионерам. Традиционно, мы начнем с Киева, Львова и Днепра, но если вы включитесь, мы сможем запустить проект по всей Украине.И если хотите поднять себе настроение – посмотрите этот маленький ролик. Чтобы убедиться, чужих Ба и Де не бывает!Подробности здесь: https://rozetka.com.ua/zhiznelyub_new_year/

Posted by Vladyslav Chechotkin on Thursday, November 26, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: