fbpx
Сьогодні
10:07 26 Лис 2020

Разумков досі має позитивний тест на COVID-19 та працює дистанційно

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков почувається краще, але досі має позитивний тест на коронавірус, і продовжує працювати дистанційно.

Про це спікер повідомив у Фейсбуці.

"Вже два тижні як я знаходжуся на самоізоляції вдома. Почуваю себе значно краще, але результат тесту досі позитивний. Тому вимушений дистанційно працювати над питаннями, які будуть розглядатися наступного пленарного тижня", – зазначив Разумков.

Голова ВР також розповів, що статистика захворюваності народних депутатів поки невтішна. При цьому він висловив сподівання, що віддалений формат роботи в комітетах та відсутність пленарних засідань Верховної Ради протягом останніх тижнів має позитивно вплинути на загальну картину.

Вже два тижні як я знаходжуся на самоізоляції вдома. Почуваю себе значно краще, але результат тесту досі «позитивний»….

Posted by Дмитро Разумков on Wednesday, November 25, 2020

"Досі не вирішеною залишається ситуація фактичної зупинки антикорупційної реформи, яка склалася внаслідок відомого всім рішення Конституційного Суду. Робоча група з врегулювання цього питання, утворена Парламентом, провела вже 5 засідань та узгодила низку ключових позицій. Найголовніші з них – повернення кримінальної відповідальності за декларування недостовірної інформації та умисне неподання декларації. Впевнений, парламент пройде це випробування гідно, у прийнятні строки та у повній відповідності до закону і верховенства права. Крім того, чекаємо від Кабінету Міністрів підготовлений проект бюджету на 2021 рік, оскільки часу для його прийняття залишилося не так багато", – написав Разумков.

Спікер сподівається, що наступного тижня вже зможе повернутися до повноцінної парламентської роботи.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: