fbpx
Сьогодні
17:48 25 Лис 2020

Українські зірки об'єднались проти насильства: Єфросиніна, Монатік та Полякова записали емоційне відео

Напередодні Міжнародного дня боротьби проти насильства над жінками українські зірки записали чуттєве відео. Маша Єфросиніна заспівала разом з Монатіком, Олею Поляковою, Юлією Саніною та публічно закликала "виходити з кола насильства".

На особистій сторінці у Facebook ведуча та амбасадорка ООН Маша Єфросиніна опублікувала відео, яке разом з зірками українського шоу-бізнесу зняла до Міжнародного дня боротьби проти насильства над жінками. Його щороку відзначають 25 листопада.

До зйомок соціального ролика долучились співаки, яких ведуча назвала артистами з великої літери – Монатік, Оля Полякова, Юлія Саніна, Тарас Тополя і Alyosha. Разом вони виступили з закликом "Вийди з кола насильства". Зірки співали про те, як важливо "не травити, не бити, не штовхати, не ламати, не погрожувати, не знущатись, не залякувати, не насміхатись".

У дописі Маша Єфросиніна наголосила, що за останні кілька років українському суспільству все ж вдалось порушити тему насильства над жінками на державному рівні. Результатом є те, що зараз активно створюють організації, рухи, будують притулки.

"Жінки поступово перестають боятися визнавати, що терпіли насильство і знаходять у собі сміливість просити про допомогу, розривати це складне і задушливе коло. З "неіснуючої" теми насильство над жінками в нашій країні перетворилося в кричущу", – написала Маша Єфросиніна.

Завтра утром вы включите телевизор или откроете интернет, и узнаете, что 25 ноября – Всемирный День Борьбы с насилием…

Posted by Masha Efrosinina on Tuesday, November 24, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: