fbpx
Сьогодні
10:11 25 Лис 2020

"Насильство - не норма, йому немає виправдань" - Зеленська з міністрами записала відео до акції проти насильства

English version here

Перша леді Олена Зеленська у День проти насильства над жінками опублікувала відео з закликом "Не замовчувати домашнє насильство!"

У відео взяли участь міністерка з питань євроінтеграції Ольга Стефанішина, міністерка соціальної політики Марина Лазебна, заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та заступниця міністра внутрішніх справ Катеріна Павліченко.

"Сьогодні стартує всесвітня акція «16 днів проти насильства». Її мета – привернути увагу суспільства до проблеми, яка часто замовчується, толерується.

У насильства багато масок. Але будьмо чесними самі з собою! Обмеження свободи вибору не є проявом турботи, психологічний тиск – формою виховання чи прагненням загартувати характер, а побиття – доказом любові.

Мій заклик до всіх – не сприймайте домашнє насильство як норму, не замовчуйте, не відвертайтеся від тих, кому потрібна допомога. Норма – це нульова толерантність до насильства, і це під силу кожному", – написала Олена Зеленська.

Сьогодні стартує всесвітня акція «16 днів проти насильства». Її мета – привернути увагу суспільства до проблеми, яка часто замовчується, толерується. У насильства багато масок. Але будьмо чесними самі з собою! Обмеження свободи вибору не є проявом турботи, психологічний тиск – формою виховання чи прагненням загартувати характер, а побиття – доказом любові. Мій заклик до всіх – не сприймайте домашнє насильство як норму, не замовчуйте, не відвертайтеся від тих, кому потрібна допомога. Норма – це нульова толерантність до насильства, і це під силу кожному.#дійпротинасильства

Posted by Олена Зеленська on Tuesday, November 24, 2020

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: