fbpx
Сьогодні
19:27 24 Лис 2020

Швейцарія заявила про підтримку цифрової трансформації України

Швейцарія буде підтримувати Україну в її зусиллях у цифровій трансформації, адже саме в цьому напрямку країна йде правильним шляхом.

Про це заявила директорка Швейцарського бюро співробітництва в Україні Ніколь Рудер під час виступу на онлайн-форумі коаліції "Реанімаційний пакет реформ" "Діалоги про реформи: на шляху до Вільнюса", повідомляє пресслужба Мінцифри.

"Ми переконані, що Україна іде правильним шляхом. Застосунок "Дія" надає інформаційні послуги для мільйонів громадян, дає змогу громадянам покращувати свої цифрові навички. Також існує баланс між інноваціями та інституціоналізацією. Рівень довіри зростає. Швейцарія буде надалі підтримувати Україну в її зусиллях щодо цифрової трансформації", — зазначила представниця уряду Швейцарії.

Директорка Швейцарського бюро співробітництва в Україні особливо відзначила роботу Міністерства цифрової трансформації. І додала, що у цифровій трансформації дуже важливо правильно побудувати комунікації та розставити пріоритети. Адже довіра між громадянами та урядом пов'язана із управлінням очікуваннями.

"Те, що Міністерство цифрової трансформації робить сьогодні, дуже сучасно, тому хочу побажати вам жвавості і не забувати про те, що потрібно грамотно управляти очікуванням. Якщо я клікаю на електронну петицію, світ не зміниться за одну хвилину. Треба, щоб очікування були розумними, реалістичними, а ми будемо вас у цьому підтримувати", — додала Ніколь Рудер.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: