fbpx
Сьогодні
15:49 24 Лис 2020

Робоча група Ради працює над трьома блоками питань, щоб вирішити конституційну кризу

Ольга Совгиря

Робоча група з питань законодавчого забезпечення діяльності у сфері запобігання корупції та вдосконалення законодавчого регулювання окремих аспектів роботи Конституційного Суду розглядає три блоки питань.

Про це розповіла заступниця голови робочої групи, представниця Верховної Ради у КСУ Ольга Совгиря на засіданні Комітету з питань правової політики, передає Інформаційне управління Апарату ВР.

За словами Совгирі, робоча група, яка складається із представників різних депутатських фракцій і груп, прийняла рішення негайно взятися до розгляду трьох блоків питань:

  1. відновлення статті, яка стосується відповідальності за подання завідомо недостовірних декларацій;
  2. відновлення електронного декларування з урахуванням тих позицій, які висловлені у мотивувальній частині рішення Конституційного Суду
  3. вдосконалення законопроєкту про Конституційний Суд України.

Совгиря також зазначила, що було прийнято рішення не виносити на широкий загал і не повідомляти ЗМІ попередні домовленості з цих питань.

"Як тільки будуть досягнуті конкретні домовленості – і юридичні, і політичні, – відповідно, ми вийдемо з більш конкретною інформацією", – сказала народний депутат.

Члени робочої групи мають до 1 грудня підготувати для розгляду узгоджені законопроєкти для врегулювання конституційної кризи.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: