fbpx
Сьогодні
18:12 23 Лис 2020

Поліція перевірила депутата, який підтримував захоплення міськради Харцизька бойовиками

Поліція перевірила депутата Бахмутської міської ради, який підтримував захоплення міськради Харцизька та закликав до референдуму.

Про це пише ВВ.

Так, депутатом Бахмутського міської ради став одіозний Владислав Лук'янов.

У минулому він був двічі депутатом Донецької обласної ради і тричі депутатом Верховної Ради України від Партії регіонів.

У 2014 році, коли місцеві жителі за підтримки російських кураторів захоплювали органи влади в містах Донбасу Владислав Лук'янов, встав на сторону сепаратистів.

Як повідомляє LB.ua на той момент ще народний депутат Лук'янов біля міської ради Харцизька виступав із закликами до федералізації, одягнувши на себе заборонену георгіївську стрічку. Також його змогли сфотографувати з плакатом, на якому написано "Донбас – за референдум".

Варто нагадати, що проведення так званого референдуму на Донбасі було незаконним, а його організатори та виконавці за свої діяння потрапили під кримінальну відповідальність.

Через тривалий час Лук'янов намагався потрапити до громадської ради при Київській міській державній адміністрації, а тепер став депутатом в Бахмуті. Місцеві активісти обурені тим, що Лук'янов не те щоб не поніс покарання за свої дії в 2014, а зміг стати депутатом і був допущений до такого процесу. Небайдужі мешканці звернулися до поліції із заявою з проханням провести перевірку за всіма фактами, які є в загальному доступі в Інтернеті. Нещодавно їм прийшла відповідь, яким вони поділилися з  редакцією Східного варіанту.

Владислав Лук'янов

Фото: ВВ

Як виявилося, перевірку проводило Добропільське відділення поліції Покровського відділу поліції, а не Бахмутський відділ поліції.

Поліцейські перевірили інформацію в інтернет-сайтах та інших джерелах, однак, на їхню думку, фактів, що підтверджують якісь злочини недостатньо.

Чи є це недопрацюванням поліцейських або ж це загальний саботаж системи, адже таких особистостей дуже багато на Донбасі, нам невідомо, але факт залишається фактом – Владислав Лук'янов тепер буде впливати на ряд процесів в Бахмуті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: