fbpx
Сьогодні
13:32 23 Лис 2020

На Банковій заперечують конфлікт з Разумковим

Фото ReutersФото Reuters

Між президентом Володимиром Зеленським і його адміністрацією та головою Верховної Ради Дмитром Разумковим немає жодних конфліктів попри різні підходи до розв'язання конституційної кризи.

Про це заявив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню «Бабель».

«У нас немає ні найменшого конфлікту зі спікером парламенту. Є його уявлення про якісь його ситуативні проєкти», – сказав радник голови ОП.

Водночас, коментуючи різні підходи президента і спікера до розв'язання конституційної кризи, Подоляк висловив думку, що «коли ти заходиш у складі команди з великим рейтингом і кредитом довіри, то щонайменше перші три-чотири роки потрібно працювати в рамках єдиної команди».

«Є президент, він визначив певні вектори. У випадку з КС це принциповий вектор: ми йдемо до поступового знищення закритості та кастовості системи державного управління. Мені здається, що спікер повинен з нами в цьому напрямку рухатися в унісон, навіть якщо має власні політичні амбіції та цілі», – зазначив радник голови ОП.

Питання про відносини між ОП і Разумковим ЗМІ почали порушувати після того, як повідомлялося про, нібито, конфлікт між Головою ВР Дмитром Разумковим і представниками Офісу Президента.

Увечері 2 листопада група народних депутатів кількох фракцій на чолі з Разумковим зареєстрували законопроєкт №4304 "Про відновлення дії окремих положень Закону України "Про запобігання корупції" та Кримінального кодексу України". Документ передбачає внесення змін до закону "Про запобігання корупції", якими пропонується відновити права НАЗК на отримання від органів влади інформації, необхідної для виконання покладених на нього завдань.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: