fbpx
Сьогодні
22:50 23 Лис 2020

Керівництво "Укроборонпрому" вже вдруге проходить поліграф

В «Укроборонпромі» проводять другу перевірку топменеджменту та директорату на поліграфі.

Про це повідомили у пресслужбі державного концерну.

У понеділок, 23 листопада, перевірку на поліграфі успішно пройшли в. о. генерального директора Ігор Фоменко, перший заступник гендиректора Роман Бондар, заступник гендиректора з фінансово-економічних питань Сергій Іванюта та заступник гендиректора з безпеки Костянтин Бушуєв.

«Психофізіологічне дослідження вдруге підтвердило, що жоден із перелічених представників топкерівництва «Укроборонпрому», які вже побували на поліграфі, не зловживав службовим становищем, не отримував особистої або неправомірної вигоди, не працював в інтересах третіх сторін, зокрема на спецслужби іноземних держав», — наголосили в концерні.

Також зазначається, що наступними перевірятимуть заступника гендиректора з маркетингу та збуту Михайла Морозова та директора з питань активів, корпоративних прав та ДОЗ (державних оборонних замовлень) Мустафу Найєма.

Загалом перевірку мають пройти 52 посадовці концерну, зокрема, керівники структурних підрозділів та менеджери проєктів. Вперше команда «Укроборонпрому» проходила поліграф перед призначенням на посади.

Як запевнили в ДК, у разі виявлення інформації чи фактів недоброчесності за результатами поліграфу проводять службове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: