fbpx
Сьогодні
19:50 22 Лис 2020

Японці створили додаток для відеодзвінків, який перетворює піжаму на костюм, а вас – на Ілона Маска

Японський стартап EmbodyMe представив новий досвід відеодзвінків у Zoom. Розробники створили віртуальну програму "Xpression camera", яка зчитує рухи й жести та накладає їх на будь-яке зображення в режимі реального часу.

Про це пише Producthunt.

За допомогою "Xpression camera" ви можете з'явитися на конференції у костюмі, хоча насправді сидите вдома в піжамі, або постати перед колегами в образі Ілона Маска. Додаток інтегрується з Zoom, Twitch, Microsoft Teams та Google Meet.

Японці створили застосунок для відеодзвінків, який перетворює піжаму на костюм, а вас – на Ілона Маска

Генеральний директор EmbodyMe Ісса Йошида зазначає, що пандемія COVID-19 спричинила стрімкий розвиток інноваційних цифрових технологій та змусила більшість бізнесів й працівників перейти в онлайн. Так, відеочати й прямі трансляції стали невід'ємною частиною нашого життя.

Мета авторів – запропонувати користувачам можливість з'являтися на відеозустрічах без особливої ​​підготовки. Чоловікам не треба одягати діловий костюм, а жінкам – робити макіяж.

Як це працює?

Для того, щоб почати використовувати можливості технології, необхідно встановити додаток "Xpression camera" та обрати відповідні налаштування камери.

Програма пропонує різноманітні зображення, які ви можете використовувати під час дзвінка.

Алгоритм анімує обраний "фільтр" в режимі реального часу, зчитуючи вираз обличчя, голос і рухи користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: