fbpx
Сьогодні
12:08 22 Лис 2020

У поліції повідомляють, що зафіксували 42 порушення від початку другого туру виборів

22 листопада відбувається другий тур виборів, на котрих поліція зафіксувала 42 заяви та повідомлення, пов'язаних з порушеннями виборчого процесу станом на одинадцяту годину.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

До забезпечення правопорядку під час повторного голосування залучено понад 10 000 правоохоронців.

У державі працює 1735 дільничних виборчих комісій, які взяті Національною поліцією під цілодобову охорону. Для забезпечення публічної безпеки та порядку залучено понад 10 тисяч поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Створено мобільні резерви спецпризначенців, які будуть оперативно реагувати на порушення громадського порядку.

З початку доби до територіальних органів Національної поліції надійшло 42 заяви та повідомлення, пов'язаних з порушеннями виборчого процесу. Зокрема у Дніпропетровській – 16, 14 – у Полтавській, 5 – у Рівненській, 3 – у Львівській, 2 – у Донецькій, по 1 – у Кіровоградській та Миколаївській областях.

Здебільшого події стосувалися фотографування виборчого бюлетеня або виборчої документації – 8, 3 – конфліктів, 2 – фальсифікації виборчих документів, по одному – підкуп виборців, незаконна агітація, крадіжка.

Нагадаємо, сьогодні другий тур виборів пройде в 11 містах.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: