fbpx
Сьогодні
09:34 21 Лис 2020

"Ми маємо засвоїти важливі уроки": Зеленський з Феофанії привітав українців із Революцією Гідності

Президент України Володимир Зеленський перебуваючи на лікуванні у Феофанії записав відеозвернення до українців з нагоди 7-ої річниці початку Революції Гідності.

Відповідне відео він опублікував у своєму Телеграм-каналі.

Президент наголосив, що цього року відбувається річниця не лише Революції Гідності, а й Революції на граніті.

За його словами, вони продемонстрували те, що вирішальне слово у важливі часи буде не за політиками, а за українським народом.

"Є найбільший здобуток, який неможливо заперечити. Це – нова свідомість. І громадяни, і влада, кожен громадянин знає, що фраза "Від мене нічого не залежить" – це міф". Разом ми можемо все… Українці готові боротися за правду та справедливість навіть ціною власного життя", – зазначає президент.

Президент зазначив, що разом із тим ми маємо засвоїти важливі уроки.

"Для людей революція – це шлях до змін. Для політиків – шлях до бажаних крісел. Кожного дня разом з вами, не слухаючи старих політиків, ми маємо продовжувати нелегке будівництво дійсно нової України – вільної та гідної. України, де на першому місці завжди буде закон, а не прізвища чи колишні заслуги, де гідність, свобода, рівність, порядність і чесність будуть не тимчасовими конструкціями, а непорушними цінностями", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, що сьогодні 7-ма річниця з початку Революції Гідності.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: