fbpx
Сьогодні
13:49 21 Лис 2020

У "Європейській Солідарності" виключили з партії депутатів, що намагалися виїхати позашляховиком по сходах

З партії "Європейська солідарність" виключили депутатів Андрія Жидачека і Миколи Пущака, які 20 листопада на позашляховику намагалися заїхати по сходах під під'їзд багатоповерхівки в Путостомитах Львівської області.

Про це повідомляє пресслужба політсили.

"21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації Європейської Солідарності прийнято рішення про виключення з лав партії двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківської сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії Європейська Солідарність", – зазначили в партії.

Рада Львівської обласної організації партії звернулася до Солонківської ОТГ із вимогою звільнити Миколу Пущака із посади заступника голови ОТГ та закликала Жидачека і Пущака скласти депутатські мандати..

Нагадаємо, напередодні ввечері з'явилося відео, як місцеві депутати від ЄС Пущак і Жидачек намагалися на позашляховику Mercedes G 500 заїхати по сходах під під'їзд багатоповерхівки в Путостомитах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: