fbpx
Сьогодні
23:03 21 Лис 2020

ЦВК зареєструвала мерів, обраних 15 листопада

Центральна виборча комісія (ЦВК) повідомила про реєстрацію міських голів в семи містах України під час другого туру виборів.

Йдеться про вибори, що відбулися 15 листопада, повідомляється на сайті Центральної виборчої комісії.

Були обрані міські, селищні та сільські голови у Волинській, Донецькій, Київській, Одеській, Сумській, Херсонській та Хмельницькій областях, а також висуванці від політичних партій: Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" – 1 міський голова; Всеукраїнське об'єднання "Свобода" – 1; політична партія "Довіряй справах" – 1; політична партія "Європейська солідарність" – 1; політична партія "За майбутнє" – 1; політична партія "Партія Ігоря Колихаева "Нам тут жити" – 1, самовисування – 1 обраний міський голова.

В Одесі обраний Геннадій Труханов. У Сумах – Олександр Лисенко. У Луцьку – Ігор Поліщук. У Херсоні – Ігор колихалися. У Краматорську – Олександр Гончаренко. У Кам'янці-Подільському – Михайло Посітко. У місті Українка обраний міським головою Олександр Туренко.

У неділю, 22 листопада, відбудеться другий тур виборів міських голів за все в 10 різних областях – зокрема, в 7 обласних центрах і 5 містах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: