fbpx
Сьогодні
15:35 21 Лис 2020

Шмигаль: точної дати жорсткого карантину немає, це план "Б"

Фото: КМУ

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що наразі Кабмін розглядає введення більш жорсткого карантину як план "Б", який задіють у разі, якщо не спрацює карантин "вихідного дня".

Про це він написав у Фейсбуці.

"Стосовно введення більш жорсткого карантину. Цей план дійсно розробляється, але — це план Б, якщо не спрацює карантин "вихідного дня". Ми почали публічне обговорення цього плану Б, аби вся країна розуміла його", – зазначив прем'єр.

За його словами, наразі уряд веде переговори з представниками релігійних громад, підприємцями та мерами міст.

"Ми хочемо, щоб наші кроки були зрозумілими та передбачуваними для людей та бізнесу. Тому цього тижня ми двічі зустрічалися з міськими головами. Відбулася зустріч із Радою церков. Зустріч та обговорення з бізнесом. Для міських голів розсилається опитування щодо того, які протиепідемічні правила та обмеження вони вбачають оптимальними. Які обмеження для яких місць скупчення людей найкраще застосувати", – пише Денис Шмигаль.

Все це ми робимо зараз, щоб напрацювати спільний, виважений та підтриманий усіма план. Хочу ще раз наголосити: жодної дати щодо введення більш жорсткого карантину зараз немає, – Шмигаль.

Нагадаємо, учора Шмигаль закликав релігійних лідерів запобігти скупченням людей в період зимових свят.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: