fbpx
Сьогодні
22:12 20 Лис 2020

Геращенко повідомив, як будуть накладати штрафи на тих, хто буде ввозити "євробляхи"

Система автоматичної відеофіксації порушень ПДР в Україні буде розпізнавати автомобілі на єврономерах, опісля чого їх власників очікують штрафи.

Такий анонс зробив Антон Геращенко в етері телеканалу "Україна 24".

Заступник глави МВС зазначив, що після запуску автоматичної відеофіксації порушень штрафи приходять незалежно від статусу "депутатам, суддям, всім".

"Сьогодні система почала працювати по іноземних громадянах, які в'їжджають з інших країн. Прикордонники фіксують номер машини, її власника. Тепер, якщо іноземець перевищить швидкість, він теж отримує штраф. При виїзді з України його прикордонник інформує, що він повинен заплатити, і якщо не сплатить, йому заборонять в'їзд. Те саме стосуватиметься і українців, які користуються автомобілями на іноземній реєстрації, які зараз заїжджають в Україну", – пояснив Геращенко.

Заступник Авакова пообіцяв, що будуть нараховувати штрафи і тим іноземцям, "які ввозили в Україну активним чином автомобілі, на яких вони числяться".

"У такому випадку, якщо цей іноземець 5 років тому ввіз 20 "євроблях", на них їздять, то він буде отримувати штрафи за всі ці "євробляхи", які числяться на його імені", – підкреслив він.

Нагадаємо, на початку листопада у "Слузі народу" заявили, що Кабмін може відтермінувати введення штрафів за авто на єврономерах.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: