fbpx
Сьогодні
16:20 19 Лис 2020

Продуктивна дистанційка: українські школи збирають гроші на учнівські проєкти. Досвід ConnectED

Про дистанційну освіту в Україні ведеться багато суперечок та дискусій, проте досвід GoFundEd показав, що навіть в умовах карантину й загальної паніки, освітяни можуть спільно організувати інноваційні проєкти навіть на відстані. Реалізуючи учнівські ідеї з детально прописаною концепцією та бюджетом, школи об'єднують навколо себе громаду й цілий регіон, залучаючи людей до краудфандингу. Зміни на локальному рівні мають вплив на всю країну в довгостроковій перспективі. Cаме таку місію ставить перед собою краудфандингова платформа освітніх проєктів GoFundEd.

У рамках проєкту "ConnectED" 25 шкіл зі всієї України об'єдналися в команди, аби вирішити 10 соціальних викликів на базі своїх шкіл і бути прикладом для інших. Інклюзія, екологія, локальний туризм, збереження традицій, волонтерство та ще багато інших надважливих тем об'єднали в одному проєкті. Прослухавши лекції по дизайн мисленню, проджект-менеджменту та фандрайзингу, а також познайомившись з авторами успішних проєктів, учасники презентували власні напрацювання на платформі GoFundEd і розпочали кампанії із залучення коштів.

Кожен учасник, яких більше сотні з різних куточків України, щиро переймається за свій проєкт і дуже хоче, щоб його рішення підтримали. Для багатьох це перший досвід краудфандингу та реалізації проєкту, момент, коли його ідею підхватили і понесли у світ. Зробимо це разом!

Переходьте за посиланням та підтримуйте учасників ConnectED. Командам важлива як і інформаційна, так і фінансова підтримка.

Проєкт ConnectED реалізується за фінансової підтримки програми "Зміцнення громадської довіри" (UCBI II), Агентства з міжнародного розвитку США (USAID Ukraine) та у партнерстві з ГО Центр Інноваційної Освіти "Про.Світ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: