fbpx
Сьогодні
20:28 19 Лис 2020

"Було багато маніпуляцій": Корнієнко пояснив скандали з членами партії "Слуга народу"

Фото: СН

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що серед "слуг" в місцевій владі могли опинитися люди з поганими намірами.

Так в ефірі каналу "Україна 24" він прокоментував скандал на Закарпатті, де на хабарі спіймали новообраного голову Воловецької об'єднаної територіальної громади, який балотувався від "Слуги народу".

"Якщо говорити про корупцію, то крім Юрченка (депутат від" Слуги народу", помічника якого зловили на хабарі — ред.), нікому підозр у корупції не висували. Було багато чуток, маніпуляцій, була скандальна історія про комітет з податків, і таке інше. Ми постійно дискутуємо з медіа про те, що є "зашкваром", що вважати скандалом", — сказав він.

Депутат відповів, на запитання ведучого, чи є "зашкваром" злочини нардепів, зокрема, зґвалтування.

"Зґвалтування — звичайно. Це неможливо було відстежити, що той колега (мова про нардепа Романа Іванісова, який в молодості був засуджений за зґвалтування — ред.) всю інформацію в реєстрі затер. За документами з його минулого інформацію відновили, і він зараз вийшов з фракції та став позафракційним. Решта скандалів були більш медійними, ніж правоохоронними", — заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: