fbpx
Сьогодні
09:58 18 Лис 2020

В уряді повідомили, що у комісію з регулювання азартних ігор призначили 3 членів: скільки потрібно

До комісії, яка буде регулювати діяльність, пов'язану з казино, лотереями і букмекерськими конторами, на конкурсі обрали трьох людей – голову і двох членів комісії, для повноцінної роботи держоргану потрібно п'ятеро.

Про це в програмі "Официальный разговор" на телеканалі "Дом" повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

За його словами, голову і двох членів комісії відібрали із 42 претендентів.

"З людиною, котра очолила цю комісію (Іван Рудий – ред.), я познайомився онлайн. Я ще вживу її не бачив. Але це людина з бойовою біографією, учасник АТО, учасник "Ігор нескорених", людина, насамперед, із хорошою репутацією, з прекрасним знанням англійської мови, зі знанням законодавства. Також  велику роль відіграє питання доброчесності", – розповів міністр.

Він додав, що у першому турі конкурсу було 340 заявок. Через пандемію коронавірусу процедуру змінили – співбесіди проводить міністр Кабінету міністрів дистанційно. Але коли Верховна Рада затвердить нові норми – конкурси відновляться.

Зараз проходить другий тур на вакантні місця. Немчінов зазначив, що за один тур не обрали необхідну кількість співробітників комісії, тому що велика відповідальність і високі корупційні ризики.

"Комісія з регулювання азартних ігор – це орган, якому доручили ліцензування, контроль і позбавлення ліцензій за порушення умов ведення грального бізнесу. Будуть створені територіальні підрозділи, які стежитимуть за виконанням закону", – сказав також міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: