fbpx
Сьогодні
15:42 18 Лис 2020

Уряд призначив Рябікіна головою Митної служби

Кабінет Міністрів призначив колишнього гендиректора міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна на посаду голови Державної митної служби України.

Про це у Фейсбуці повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень: призначити … Рябікіна Павла Борисовича – головою Державної митної служби України (шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину)", – написав Мокан.

Як повідомлялося, 22 жовтня уряд визнав таким, що втратило чинність, розпорядження про тимчасове виконання обов'язків голови Державної митної служби Андрієм Павловським та прийняв розпорядження про звільнення Павловського з посади заступника голови ДМСУ. Водночас тимчасове виконання обов'язків голови Держмитслужби було покладено на заступника голови Держмитслужби з питань цифровізації Євгенія Єнтіса.

28 листопада стало відомо, що Кабмін погодив кандидатуру гендиректора міжнародного аеропорту "Бориспіль" Павла Рябікіна на посаду голови Держмитниці.

Рябікін обіймав посаду генерального директора аеропорту «Бориспіль» з 23 березня 2017 року. До цього працював заступником міністра транспорту і зв'язку, був послом України в Данії, заступником голови КМДА, а також народним депутатом 3,4 та 7 скликань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: