fbpx
Сьогодні
22:28 18 Лис 2020

"Краще працювати в офісі": Єрмак розповів про захворювання на коронавірус

Фото ОПУ

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак розповів про захворювання на коронавірус.

Про це він написав у Facebook.

"Декілька особистих вражень про захворювання на коронавірус. От і я спробував віддалену роботу. Скажу вам, що краще працювати в офісі.

Цей тиждень провів у «Феофанії». Самоізоляцію та медичний догляд при коронавірусі я планував організувати вдома, але необхідний рівень захищеності зв'язку у житловому будинку забезпечити неможливо.

В іншому разі, повірте, я б залишався вдома і працював звідти. Втім, була низка надважливих дзвінків, зокрема дзвінки радників лідерів країн – учасниць Нормандського формату", – зазначає він.

Він зазначив, що перші дні почувався нормально.

"Через величезну кількість роботи часу на більш детальний самоаналіз не було. Потім працювати стало набагато важче, піднялася температура, з'явився кашель, біль у горлі та грудях. Вихідні були важкими, трохи випав з роботи.

Зараз мені вже набагато краще. Саме необхідність повноцінної роботи кожного дня, проведення захищених відеоконференцій, дзвінків тощо були головними причинами щодо «Феофанії». Хворіти не люблю, востаннє у лікарні був багато років тому. Зрозумів ще раз – це не моє", –  ділиться він.

Єрмак підкреслив, що хвороба доволі підступна і може дуже швидко розвинутись у вкрай небезпечну пневмонію.

"І навіть якщо ви вже отримали негативний тест, знов-таки – розслаблятися зарано. Дуже легко підхопити іншу інфекцію через ослаблений імунітет. Будь-якій людині, навіть із богатирським здоров'ям, не можна жартувати з коронавірусом", – наголошує він.

Декілька особистих вражень про захворювання на коронавірус. От і я спробував віддалену роботу. Скажу вам, що краще…

Posted by Андрій Єрмак on Wednesday, November 18, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: