fbpx
Сьогодні
21:11 18 Лис 2020

Кабмін розблокував конкурси на держслужбу під час карантину та призначив нових членів комісії з регулювання азартних ігор

Фото ukrinform.ua

Кабінет Міністрів розблокував проведення конкурсів в умовах карантинних обмежень та оновив вимоги до компетентності типових вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії «А».

Постанову «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246 і від 22 липня 2016 р. № 448» було прийнято під час чергового засідання уряду.

"Акт підготовлено для належного проведення конкурсів в умовах карантинних обмежень, а також оновлення компонентів вимоги до компетентності типових вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії "А", – пояснив міністр Кабінету Міністрів Олег Немічнов у Телеграмі це рішення.

За його словами, у зв'язку із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, проведення конкурсних процедур було тимчасово призупинено.

Крім того, у комісії з регулювання азартних ігор та лотерей відтепер достатньо членів для того, щоб ухвалювати рішення та працювати.

"Після проведення спецперевірки призначено ще двох членів комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Фактично вже є призначені голова та чотири члени, тобто комісія може розпочинати свою роботу. Це достатньо для того, щоб вони ухвалювали свої перші рішення, формували апарат та перезапускали цей важливий орган державного управління", – сказав Немчінов.

За його словами, загалом для повноцінної роботи держоргану потрібно п'ятеро.

На засіданні урядовці ухвалили рішення про призначення Олексія Ботезата та Христини Дутки-Гефко членами цього органу шляхом укладання з ними контракту про проходження державної служби на період дії карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: