fbpx
Сьогодні
19:46 17 Лис 2020

У ЗМІ поширили фейк про підтримку зі сторони ОПЗЖ Синютки на виборах у Львові

У ЗМІ було опубліковано інформацію про те, немов Львівський осередок партії "Опозиційна платформа- За життя" підтримав Олега Синютку ("Європейська Солідарність"), що балотується на виборах у Львові. 

Так, видання Zaxid.net пише про те, що Telegram-канал #політичнийтреш, який веде львівський журналіст Дмитро Посипанко виявив на сторінці "Опозиційна платформа – За життя" щонайменше п'ять дописів на підтримку Олега Синютки і один допис з посиланням на новину "Вголосу" про "ботоферму Садового".

Надалі видання цитує заступника голови львівського обласного осередку ОПЗЖ Михайла Германа, котрий, буцімто, сказав наступне:

"Це не означає, що ми за Синютку, це означає, що ми проти Садового. Я не знаю Синютки і мені ніхто з Києва команди не давав. Це бачення нашої команди, тих п'ять тисяч громадян, які проголосували за нас в міську раду… Вас ваше життя влаштовує? Мене не влаштовує, тому половина Львова переїхала за кордон працювати. Це нормально? Розпадаються сім'ї, розпадаються родини. Розпадаються через те, що він (Садовий, – ред.) в місті не надає робочих місць і інвесторів не притягує і не полегшує життя, такий транспортний колапс, то жах просто", – немов би сказав пан Герман.

Наразі пан Синютка відреагував на цю новину на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні Львів зміг побачити, що таке істерика влади. В соціальних мережах і родинних ЗМІ Садового поширюється новина, що партія Медведчука ОПЗЖ, нібито, підтримала мене на посаду міського голови Львова. Після того як Андрій Іванович своїм популістичним рішенням підставив підприємців під штрафи поліції, він вирішив відвернути увагу від своєї злочинної діяльності подібною провокацією. Андрію Івановичу – програвати потрібно гідно", – зауважив кандидат у мери Львова.

📍 Сьогодні Львів зміг побачити, що таке істерика влади. В соціальних мережах і родинних ЗМІ Садового поширюється…

Posted by Олег Синютка on Tuesday, November 17, 2020

Цікавим є і те, що у ОПЗЖ так само заперечують подібні дописи.

"Дана інформація, яка розповсюдилась, являється неправдивою", – йдеться у дописі на сторінці партії у Фейсбуці.

«Це не означає, що ми за Синютку, це означає, що ми проти Садового. Я не знаю Синютки і мені ніхто з Києва команди не…

Posted by Опозиційна Платформа – За Життя. Львівщина on Tuesday, November 17, 2020

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: