fbpx
Сьогодні
12:08 16 Лис 2020

Яніну Соколову викликають на допит до НАБУ через плівки Єрмака

Журналістку Яніну Соколову викликають на допит до НАБУ через "плівки" брата глави Офісу президента Дениса Єрмака.

Про це вона написала у Фейсбуці.

"Предмет допиту: Денис Єрмак. Плівки, на яких брат голови ОП ніби то підбирає кандидатів на державні посади в обмін на гроші.  Ці плівки ми оприлюднили у Соромно 6 місяців тому.

Що цінно, так це те, що попри заперечення інформації про можливі корупційні дії свого брата з боку голови ОП, ми таки вийшли на ім'я і прізвище принаймні однієї людини, яка на плівках говорила, що вже дала хабаря (годинник) і 30 тис$ за посаду голови Укртрансбезпеки, яку «Вова Одеса» (на жаль…) так і не отримав. https://youtu.be/HQFuWzGEHSU ( прокрутіть до 19.36)

На допит прийду у четвер, 19 листопада, об 11.00″, – написала Соколова.

⚡️Мене викликають на допит до НАБУ. Предмет допиту: Денис Єрмак. Плівки, на яких брат голови ОП нібито підбирає…

Posted by Yanina Sokolova on Monday, November 16, 2020

Нагадаємо, що ВАКС зобов'язав НАБУ внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального злочину родичем посадовця Офісу президента України (йдеться про брата глави ОП Андрія Єрмака Дениса).

Раніше депутат "СН" Гео Лерос поширив відео, де брат Єрмака нібито "торгує" держпосадами. Глава ОПУ вимагає розслідування.

Пізніше він оприлюднив нові відео розмов брата глави ОП Єрмака.

До САП надійшло звернення від Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства.

Нагадаємо, що Андрій Єрмак вперше прокоментував скандал з братом.

На прес-конференції Володимир Зеленський заявив, що в справі так званих "плівок Єрмака" немає складу злочину, і він знає, хто стоїть за цими записами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: