fbpx
Сьогодні
17:25 16 Лис 2020

Поліція провела обшук у журналістки з Сєвєродонецька

Поліція провела обшук у журналістки з Сєвєродонецька: шукали "дитячу порнографію".

Про це повідомляє Східний варіант із посиланням на поетесу з Луганщини Єлизавету Жарікову.

Єлизавета розповіла, що до її подруги, фрілансерки з Сєвєродонецька Надії прийшли з обшуком. Шиють "дитячу порнографію", поширення.

"Обвинувачення настільки абсурдне, що вона не одразу наважилася розповідати про це хоч комусь. А я подумала, що це якісь шуточки, поки не побачила ухвалу", – зазначила вона.

"Під час обшуку, на який завалилося з десяток "правоохоронців", — файлів з порно не знайшли, вилучили ноутбук і сказали: можете вибрати, хто з вас сяде, ви чи чоловік. А бахілки прибережіть до наступного обшуку. 6 годин шукали на всіх носіях", – констатує Єлизавета.

Станом на зараз Надія не вела активних журналістських розслідувань, просто писала про проблеми і події міста та області: побут на лінії розмежування, розведення військ, пожежі на Луганщині. Ймовірно, випадково потрапила під виконання плану із розкриття кіберзлочинів або ж "прилетіло" за щось давнє. У маленькому місті важко, будучи журналістом, нікому не перейти дороги. Тобто не пересваритися з усіма.

"Але. Стаття збіса огидна. Від такого сахаються, як від чуми. Навіть адвокати. Вже важко знайти, хто би взявся.
Сім'я виховує дитину. Місто мале, усі всіх знають. Що подумають сусіди? Як ходити на роботу? Як взагалі жити з такими обвинуваченнями?

Можливо, я зараз роблю неправильно, коли надаю цьому розголос. Адже мєнти радять сидіти тихо.
Мені теж страшно, що зроблю гірше.

За сім'ю. За їхню талановиту донечку, яка професійно займається спортом і має велике майбутнє. За і так слабке здоров'я Надії, яка от зараз мала проходити складне і дороге обстеження.

Але невинні не мають боятися денного світла. А чорти мають", – вважає поетеса.

Чим можете допомогти:

✅ контакти нормального адвоката по місцю (Сєвєродонецьк) (який не буде казати, що всьо пропало і пропонувати угоду зі слідством з порогу);
✅ консультація щодо кіберполіції, доказів кіберзлочинів, ймовірно, поради щодо незалежних експертів у цій сфері;
✅ розголос, якщо ми вже почали це качати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: