fbpx
Сьогодні
09:10 15 Лис 2020

Карантин "вихідного дня" у Києві: поліція закрила "5 елемент" та декілька ресторанів

У Києві поліція склала адмінпротоколи та припинила діяльність на час карантину "вихідного дня" щодо спортивного клубу "5 елемент", ресторанів "Хлібний" та "Редкая птица".

Про це повідомляє пресслужба поліції столиці.

Під час рейдів поліцією було виявлено, що спортивний комплекс "5 елемент" у Подільському районі працює у звичному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських у приміщення.

"У результаті складено адміністративний протокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України", – повідомляють у поліції.

Також адміністративні протоколи були складені за грубе порушення правил щодо карантину людей на такі заклади, як "Хлібний" та "Редкая птица".

"Поліцейські припинили роботу закладів, вивели всіх відвідувачів та склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення", – звітують поліцейські.

Нагадаємо, від учора в Україні діє карантин вихідного дня, що має ряд заборон.

Цілий список мерів відмовилися виконувати рішення уряду.

Люди вийшли із протестом проти карантину вихідного дня у Чернівцях, Рівному, Сєвєродонецьку, Житомирі та Києві.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: