fbpx
Сьогодні
11:34 14 Лис 2020

У Рівному підприємці протестують проти карантину

У Рівному підприємці, яких стосуються обмеження "карантину вихідного дня", вийшли на протест.

Про це повідомляє Суспільне.

На 10-ту годину вони почали збиратись біля ТЦ "Злата плаза". Анонс цієї події анонсувався напередодні через соцмережі, а деякі підприємці, зібравшись біля пивзаводу, натякали на можливе перекриття дороги в суботу, 14 листопада, якщо влада "не почне їх чути".

Зібрались на акцію підприємці, яким, згідно з рішенням уряду про "карантин вихідного дня", по суботах і неділях впродовж листопада працювати заборонили або ж, як закладам харчування, дозволили працювати, лише видаючи клієнту їжу з собою.

Відомо, що представники кількох рівненських ТРЦ 12 листопада публічно звернулись до мера з проханням визнати рішення уряду таким, що принесе більше шкоди, ніж користі. У зверненні, яке оприлюднив керівник ТРЦ "Злата плаза" Олександр Оверчук, зазначають, що ряд інших міст уже так вчинив.

"Сьогодні ТРЦ – це зразок дотримання всіх карантинних правил незалежно від дня тижня та пори року! Не просимо допомоги – вимагаємо не заважати!!!", – написав пан Оверчук.

У зверненні також вказано, що в торгово-розважальних центрах в цьому році частину людей і так довелось скоротити через фінансові втрати. А "карантин вихідного дня", мовляв, тільки ускладнить ситуацію.

Наразі відомо, що учасники акції рушили у напрямку міськвиконкому. Вони хочуть, щоб до них вийшов або міський голова, або секретар, бо вважають, що місцева влада може і повинна це вирішити – дозволити їм торгувати, як це зробили в інших містах.

Нагадаємо, подібна акція наразі триває у Чернівцях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: