fbpx
Сьогодні
17:06 13 Лис 2020

Заступник Єрмака зустрівся з новопризначеним послом Єгипту: говорили про торгівлю та промисловість

фото: Офіс спрезидента

Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква провів зустріч з новопризначеним послом Єгипту в Україні Айманом Ельгаммалем.

Про це пише ОП.

Співрозмовники позитивно відзначили той факт, що, незважаючи на пандемію, Україні та Єгипту вдалося зберегти високу динаміку двосторонніх контактів.

У цьому контексті сторони обговорили результати візиту української делегації до Каїра 26-29 жовтня цього року та проведені з високопосадовцями Єгипту переговори. Ігор Жовква та Айман Ельгаммаль обмінялись думками щодо активізації співпраці у сферах торгівлі, промисловості, освіти, космосу, охорони здоров'я.

Під час бесіди наголосили на необхідності реалізаці українських проектів в Єгипті у промисловості та інфраструктурі. Жовква відзначив наявний потенціал до збільшення обсягів експорту вітчизняної продукції не тільки до Єгипту, а й до інших країн Африки.

Посол Єгипту також висловив зацікавленість у подальшому збільшенні обсягів імпорту українського зерна. Окрема увага була приділена налагодженню експорту українських товарів до країн регіону.

Сторони також домовились продовжити підготовку до обміну візитами, зокрема на найвищому рівні, після стабілізації ситуації з коронавірусом.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: