fbpx
Сьогодні
17:21 13 Лис 2020

У Дніпрі влаштували конкурс дитячого малюнку "Мій улюблений олігарх". Це не жарт

У Дніпрі з 25 вересня по 25 жовтня триває конкурс дитячого малюнку «Мій улюблений олігарх».

Про це повідомили на сайті Afisha Dnepra.

Дитячі малюнки збирають у межах персонального проєкту художника Максима Ходака в галереї «Артсвіт». Для участі запрошують дітей від 6 до 14 років.

«Метою конкурсу є показати вдячність олігархам. Багато років ми завдячуємо їм розвитком нашої економіки, підняттям іміджу України та збереженням природних багатств!», — зазначають організатори заходу.

В об'яві конкурсу зазначили, що «дитячі очі бачать більш відкрито, тому буде цікаво поглянути на їхні малюнки улюблених олігархів». Обирати, який з них подобається найбільше, діти будуть самостійно.

Конкурс відбудеться у два етапи. Для першого дітям пропонують створити портрет олігарха у будь-якій техніці та відправити онлайн. Роботи, які перейдуть у другий етап, — експонуватимуть в галереї «Артсвіт».

«Це мій концептуальний витвір сучасного мистецтва. Він добровільний для участі й передбачає нагородження дітей-переможців Рекомендую відвідати виставку в галереї «Артсвіт». Якщо у вас залишаться після відвідування виставки питання, то буду готовий з радістю вам відповісти на них», — зазначив Ходак у Facebook.

Деякі діти зобразили як улюбленого олігарха маму або вчительку. Були також малюнки політиків. А переможцями в різних вікових категоріях стали портрети Ігоря Коломойського, Юлії Тимошенко та Віктора Пінчука.

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Мій улюблений олігарх

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: