fbpx
Сьогодні
20:19 13 Лис 2020

Лукашенко розкритикував Зеленського за втрачену довіру та погрозив накласти на Україну санкції

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко провів бесіду із журналістами, у ході котрої розкритикував президента України Володимира Зеленського та погрозив для держави санкціями.

Як повідомляє пресслужба Лукашенка, журналіст із телеканалу "112 Україна" запитав як Лукашенко буде ставитися до того, що Зеленський не бажає називати того президентом (до слова, із українських медіа допустили лише журналіста "112 Україна", а слова ці належать не президенту Україні, а міністру МЗС).

"Володі Зеленському треба зараз побоюватися, щоб його не назвав хтось просто Зеленським, а не президентом. По-моєму, все до того йде. З 70% з гаком він обвалився недавно до 22-28-30%. Треба примудритися, щоб за півтора-два роки обвалити довіру до себе з боку народу. Тому грубо скажу: чия б корова мукала, а Зеленського – мовчала", – відповів Лукашенко на питання.

Окрім того, Олександр Лукашенко розкритикував українського лідера Володимира Зеленського за позицію Києва щодо ситуації в Білорусі.

За словами російського "ТАСС", Лукашенко готовий у відповідь на позицію України закрити кордон для ввезення товарів з України.

"Це ганебне підігравання Євросоюзу та Америці. Ось, не ввели б вони санкції проти нас, і Зеленський на це не пішов би. А ввели, і він побіг слідом. Це недостойна позиція", – наголосив він.

Нагадаємо, через узурпацію влади ЄС та Канада наклали санкції на Олександра Лукашенка та деяких інших білоруських посадовців.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: