fbpx
Сьогодні
13:10 13 Лис 2020

Лікар розповів, скільки коштує лікування Зеленського у "Феофанії" і як президент себе почуває

Фото: ОПУ

Президент України Володимир Зеленський, у якого 9 листопада виявили коронавірус, перебуває в лікарні "Феофанія" на тих самих умовах, що й інші пацієнти.

Про це наголошував головний лікар "Феофанії" Ігор Семенів.

"Сума утримання президента така сама, як і кожного пацієнта, який потрапляє до лікарні з коронавірусною інфекцією. Це в середньому 7,8 тис. грн на день. Сума може змінюватися, адже залежить від препаратів і процедур, які роблять пацієнтові. Так, не щодня роблять КТ і тест, препарати можуть змінювати залежно від симптоматики. Для президента немає окремого бюджету. Він перебуває в лікарні рівно на тих самих умовах, що й інші", – сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Семенів нагадав, що "Феофанія" з початку вересня почала приймати пацієнтів із коронавірусною інфекцією і прийняла вже 120 осіб. "І бюджет для кожного – однаковий. І це зовсім не 2,7 млн грн, узятих із нізвідки. Такі витрати на пацієнта взагалі важко уявити", – зазначив він.

Головлікар "Феофанії" також повідомив, що президент Зеленський почувається добре.

"Поки що немає жодних ознак, що перебіг хвороби може ускладнитися. Навпаки, є симптоми, які дають змогу сподіватися на швидке одужання", – зазначив він.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: