fbpx
Сьогодні
19:00 13 Лис 2020

Кернес проведе інавгурацію у Харкові

Мер Харкова Геннадій Кернес, який лікується від коронавірусу у клініці "Шаріте" у Німеччині, проведе інавгурацію особисто, коли подолає хворобу.

Про це заявив журналістам на брифінгу директор департаменту у справах інформації та зав'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, повідомляє Укрінформ.

"Мер не повернеться до Харкова, доки його легені не будуть у порядку. Кожного ранку у його палаті відбувається консиліум, де лікарі вирішують, чи можна його сьогодні, максимум завтра виписувати. Ми не знаємо ні про дати, ні про що. Ми знаємо тільки те, що кожного ранку проводиться консиліум, на якому вирішується питання. Якщо він ще не тут, то, значить, його легені потребують доліковування у Німеччині. Як тільки він буде тут, значить, з легенями все у порядку", – зазначив Сидоренко.

За його словами, Кернес складатиме присягу мера особисто.

Байки про "Шаріте", інаугурацію у "Шаріте" залиште тим, хто їх продукує, – заявив Сидоренко.

Раніше повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до Берліна. У Кернеса підтвердили коронавірус і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова. 15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Потім стало відомо, що стан здоров'я Геннадія Кернеса, який перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з ускладненнями, які виникли на фоні коронавірусу, суттєво покращився.

При цьому Кернеса знову обрали мером Харкова.

Дійшло до того, що поліція Харкова почала розслідувати зникнення Кернеса.

Згодом друг Кернеса Павло Фукс опублікував фотодоказ того, що мер Харкова живий.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: