fbpx
Сьогодні
22:28 13 Лис 2020

Дніпровська компанія пропонує створити двоповерхові пасажирські вагони

Компанія "Міжнародне ділове співробітництво" підготувала проєкт, який може дозволити оптимізувати простір в купейних вагонах пасажирських поїздів.

Про це розповів гендиректор фірми Ігор Теличко, інформує ЦТС.

"Ми подивилися на пасажирський вагон, те, як він влаштований, і подумали, що там є, що удосконалити. Зокрема, ми вважаємо, що в купейних вагонах доступ пасажирів до полиць другого рівня дуже складний і небезпечний. І сама по собі конструктивна схема в купейних вагонах може бути оновлена ​​і стати більш привабливою для пасажирів", – сказав Теличко.

Проєкт двоповерхового купе

Проєкт двоповерхового купе

За його словами, компанією було поставлено завдання зробити все зміни в рамках габаритних розмірів експлуатованих сьогодні кузовів вагонів.

"Так народився концептуальний проект з робочою назвою "sleepbox". На цей момент опрацьовано всі ергономічні схеми і побудований повномасштабний макет. Проведено натурні випробування з "пасажирами". З подивом виявили, що наш проєкт викликає непідробний інтерес у молоді", – говорить президент компанії "Міжнародне ділове співробітництво".

Проєкт двоповерхового купе

Також він поінформував, що вже оформлена заявка на відповідний патент. Фірма приступила до підготовки пропозиції для інвесторів і зацікавлених організацій в реалізації цього проекту.

Оптимізувати простір пропонується за рахунок того, аби максимально використати простір верхньої частини вагона, перетворивши купе на двоповерхове.

Проєкт двоповерхового купе

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: