fbpx
Сьогодні
11:28 12 Лис 2020

У Краматорську член від "Слуги народу" штовхнув члена "Голосу", від чого той втратив свідомість: відео

Під час засідання територіальної виборчої комісії у Краматорську між двома її членами сталася бійка.

Про це повідомляє Kramatorks Post.

Причиною конфлікту стало те, що комісія не змогла затвердити порядок денний.

"Понад годину члени ТВК сперечалися на підвищених тонах. Слідом глава ТВК Роман Байрак (партія "Слуга народу") оголосив про закриття засідання. У цей час інший член ТВК В'ячеслав Бєляєв (партія "Голос"), встав у дверях і заявив, що нікого не випустить із зали засідань, поки не приведуть до присяги нових членів комісії. У підсумку Байрак плечем вибив Бєляєва з дверного проходу", — йдеться у повідомленні.

Внаслідок падіння потерпілий вдарився головою об стіну і втратив свідомість.

Потасовка членов Краматорской ТИК

Члены Краматорской городоской ТИК устроили потасовку. Комиссия должна была провести заседание, на котором должны были привести к присяге двух новых членов ТИК. Однако комиссия не смогла утвердить повестку дня. Глава ТИК Роман Байрак объявил о закрытии заседания, тогда другой член ТИК Вячеслав Беляев стал в дверях, чтобы никого не выпустить из зала заседаний. Байрак плечом вышиб Беляева – последний ударился головой об стену и, возможно, потерял сознание

Posted by Kramatorsk Post on Tuesday, November 10, 2020

У "Голосі" вже відреагували на цю подію. Інна Совсун зазначає у Фейсбуці, що В'ячеслав Бєляєв протягом усього виборчого процесу фіксував порушення виборчого права, незаконні дії та маніпуляції волевиявленням виборців.

"Усі ці порушення відбуваються на користь одного з кандидатів на посаду міського голови Краматорська. Натомість голова ТВК у Краматорську не просто цинічно покриває ці фальсифікації, а й використовує фізичну силу проти члена ТВК від "Голосу", який публічно говорить про ці порушення і закликає дотримуватися виборчого законодавства", – зазначає пані Совсун.

У партії заявляють, що така поведінка є неправомірна і неприпустима. Наразі у партії чекають на реакцію відповідних правоохоронних органів.

Втрата свідомості замість приведення до присяги нових членів ТВК у Краматорську.📣Чому голова ТВК Роман Байрак дозволяє…

Posted by Inna Sovsun on Thursday, November 12, 2020

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: