fbpx
Сьогодні
12:45 12 Лис 2020

Понад 100 ветеранів долучилися до Ігор Нескорених 2.0 ONLINE

У жовтні вперше в Україні стартували віртуальні змагання для ветеранів – Ігри Нескорених 2.0 ONLINE. Свою готовність до участі вже заявили 102 ветерани.

Про це повідомляють у Міністерстві у справах ветеранів України.

У дисципліні велоспорт заяву подали – 21 учасник, пауєрліфтінг – 20, стрільба з лука – 30, плавання- 35, біг – 32, стрибки в довжину – 13, штовхання ядра – 17 та веслування – 51.

Ветерани та ветеранські команди по всій Україні вже почали тренування та підготовку до змагань. Спортсмени продовжують знімати та надсилати відео з фіксацією своїх результатів до Організаційного комітету змагань.

Зокрема команда Invictus Kryvbas з Кривого Рогу вже приєдналася до онлайн-змагань, виконавши та відзнявши відео по всім 8 можливим видам спорту згідно відео-інструкцій.

Так за словами капітана криворізької ветеранської команди, представника Дніпропетровського відділу Мінветеранів Сергія Гордеєва проведення таких спортивних змагань є єдиною практичною реабілітацією ветеранів, яка допомагає соціалізуватися та повернутися до мирного життя тисячам ветеранів війни.

Також активно йде підготовка до змагань Ігор Нескорених 2.0 ONLINE у Миколаєві. Ветеран АТО/ООС Михайло Проскурня минулого року став одним з семи спортсменів, які представляли Миколаївщину у фіналі національних змагань Invictus Games, в категоріях з легкої атлетики та велоспорту. Цього року він долучився до участі у перших онлайн-змаганнях для ветеранів, зафіксувавши свій результат у греблі на тренажері "Концепт" на час (1 хвилина).

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: