fbpx
Сьогодні
20:21 12 Лис 2020

Мустафа Найєм очолить напрямок роботи з активами підприємств в Укроборонпромі

Заступник генерального директора Укроборонпрому Мустафа Найєм очолить напрямок роботи з активами підприємств та моніторингу державного оборонного замовлення підприємств-учасників Концерну.

Про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому.

«Мустафа Найєм, який опікувався взаємодією із органами державної влади, очолить напрямок роботи з активами підприємств та моніторингу державного оборонного замовлення підприємств-учасників Концерну», – йдеться у повідомленні.

Наразі Мустафа Найєм концентруватиме свою роботу на сфері управління активами та корпоративними правами Концерну та моніторингу виконання Державного оборонного замовлення підприємствами Укроборонпрому.

«Найближчим часом головним предметом наших взаємовідносин з державою будуть реформування Концерну, контракти із замовниками та ефективність використання активів. Для розуміння на сьогодні у власності підприємств Укроборонпрому перебуває понад 11 млн. кв м. нерухомості, з яких понад 210 тис. кв. м. – це надлишкове майно, яке вже давно не задіяне у виробничих процесах підприємства Концерну, а відтак, може бути продане або передане в оренду.

Моя задача як директора з активів полягатиме у тому, щоб у ході реформування Концерну усі ці процеси відбувались прозоро, відкрито і з максимальною ефективністю для підприємств. «Дерибан» та сумнівні схеми виводу майна з оборонних підприємств мають залишитися у минулому», – зазначив Найєм.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: