fbpx
Сьогодні
10:41 12 Лис 2020

"Епіцентр" відмовився закриватися на вихідні, у МОЗ уже відреагували на це

Мережа торгових центрів "Епіцентр" оголосила, що не буде дотримуватися карантину вихідного дня. Максим Степанов уже заявив, що уряд дасть відповідь на це.

Заява про відмову від карантину вихідного дня була опублікована у Фейбуці.

Мережа магазинів "Епіцентр" оголосила, що у них є харчові продукти, медикаменти та собачий корм, що, буцімто, дозволяє їм вести торгівлю на вихідних.

"Завозимо пальне", – додають у повідомленні, хоч частка перерахованих товарів становить вельми малу частину в "Епіцентрі".

✅Продукти у нас є,✅вироби медичного призначення, ліки — є, ✅корм для тварин — є.Завозимо пальне🤣😁😁

Posted by Епіцентр К on Wednesday, November 11, 2020

Між тим, міністр охорони здоров'я Максим Степанов уже емоційно відповів на рішення "Епіцентру". Під час онлайн-брифінгу він закликав керівництво "Епіцентру" поїхати з ним в реанімацію.

"Хочете "покуражитися"? Зробити фарс на здоров'ї людей? Поїхали зі мною в реанімацію! "Покуражтесь" перед людьми, які помирають щодня, які лежать в реанімації", – заявив він.

Міністр заявив, що буде відповідь зі сторони уряду.

"Я впевнений, що мої колеги в уряді, які, в тому числі, відповідають за контроль, дадуть відповідну відповідь", – сказав Степанов.

Раніше на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що наразі Україні найліпше запровадити локдаун, а також що найближчим часом Україна закупить медобладнання на суму $23 млн.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: