fbpx
Сьогодні
20:32 12 Лис 2020

"Епіцентр" пояснив, що у вихідні продаватиме лише "життєво необхідні" товари

Під час карантину вихідного дня мережі "Епіцентр" та "Нова лінія" реалізуватимуть виключно життєво необхідні товари, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення.

Про це йдеться у заяві Епіцентру, розміщеній у Фейсбуці.

"Під час карантину вихідного дня мережі "Епіцентр" та "Нова лінія" реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари, дозволені постановою КМУ "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р" № 641, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми, та доставлятимемо їжу із наших ресторанів", – йдеться у повідомленні.

У мережі зазначили, що у цей час клієнти також можуть зробити замовлення в їхньому інтернет-магазині. Такі товари можна буде забрати безкоштовно самовивозом у Центрах видачі замовлень у їхніх торговельних центрах або замовити доставку. При цьому у мережі запевнили, що роблять усе, щоби уникати черг у Центрах видачі замовлень.

"Ми поважаємо позицію Кабінету Міністрів України та будемо її дотримуватися, хоча не згодні зі всіма заходами впровадженими Урядом для посилення карантину", – заявили в "Епіцентрі".

Дорогі українці!Здоров'я та добробут людей — це ті пріоритети, на яких будує свою філософію група компаній…

Posted by Епіцентр К on Thursday, November 12, 2020

Зі свого боку заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Фейсбуці повідомив, що органи МВС і Національна поліція ретельно проконтролюють, щоб заяви керівництва мережі "Епіцентр" збіглися з реальними діями.

Після того як уряд оголосив про запровадження карантину вихідного дня, на Фейсбук-сторінці мережі торгівельних центрів "Епіцентр" з'явився рекламний пост про те, що мережа "вводить 72-годинну п'ятницю". Міністр охорони здоров'я Максим Степанов 12 листопада висловив обурення цією рекламою.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: