fbpx
Сьогодні
19:46 11 Лис 2020

Зеленський привітав США з Днем ветеранів

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський привітав США з Днем ветеранів.

Про це він написав у соцмережах.

"У партнерстві з нашими друзями та союзниками українська нація здобула перемоги у всьому світі. Сьогодні відзначається день вшанування та поваги воїнів нашого стратегічного партнера та союзника, США. Українські американці з честю та гідністю служили в лавах Збройних сил США. Великі американські герої, такі як сержант Майкл Странк, USMC, загін якого встановив легендарний прапор на чорних пісках Іво-Джими.

Не менш значущими є українські американці, які були удостоєні найвищої нагороди за доблесть – Медалі Пошани. Ці легендарні українські американські воїни: Ніколас Міну, Джон Дутко та Ніколас Оресько служать живим свідченням американських цінностей.

Ще одним прикладом тихого, відданого служіння є служіння Романа Купчинського, людини, яка тихо увійшла в історію.

Я хотів би привітати Американську організацію обслуговування ветеранів – Українських американських ветеранів (UAV). Сьогодні, в День ветеранів в Америці, українські американські ветерани з благоговінням зберігають українську культуру та бойовий дух козацтва. Дякуємо за вашу постійну підтримку України у ці важкі часи. Слава Україні! Боже, благослови Америку!", – написав Зеленський.

In partnership with our friends and allies the Ukrainian nation has won victories around the world. Today marks a day of…

Posted by Володимир Зеленський on Wednesday, November 11, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: