fbpx
Сьогодні
Небайдужа 22:11 11 Лис 2020

Журнал VOGUE випустив книгу про 60 видатних українок

Фото: ukraina24.segodnya.ua

Українська редакція всесвітньо відомого модного журналу VOGUE презентувала унікальне видання з найуспішнішими українками.

Як повідомляє "Україна 24", в книзі Ukrainian Women in VOGUE зібрали 60 образів жінок – співачок, моделей, художниць, спортсменок – які знайшли справу свого життя.

Світлини з'являлися протягом кількох років у різних номерах всесвітньо відомого модного журналу. Прикрасила обкладинку співачка, народна артистка України Тіна Кароль. Зйомки відбувалися в Нью-Йорку. Автор фото – відомий фотограф Грег Суолс, якому позували Кім Кардаш'ян, Кайлі Дженнер і Кеті Перрі.

"Українки – найкрасивіші жінки у світі. Ми можемо надихати, ми вміємо бути турботливими, ми вміємо бути сильними", – каже Тіна Кароль.

Щоб зібрати особливі історії відомих українок, пішло пів року, розповідають редактори. Архівні роботи доповнювали новими фотосесіями та інтерв'ю. Усі історії мають свій стиль, а героїні надихають власним прикладом.

"Сучасна жінка може все, немає ніяких обмежень. Як раз історії цих героїнь, які ми розповідаємо з книги, вони про це", – пояснила редакторка відділу культури Дар'я Слободяник.

У книзі зібрані найкращі кадри, біографії та цитати з інтерв'ю. Усього шістдесят героїнь, серед яких Софія Ротару, Міла Йовович, Джамала… Відомі артистки, письменниці, художниці, моделі, балерини розмірковують про кар'єру та сім'ю, публічність та своє розуміння щастя.

"Вдивляйтеся в очі та знаходите там себе. І знаходьте причини, щоб йти далі, головне – з широко відкритим серцем", – каже співачка Віра Брежнєва.

Автори впевнені, що ця книга надихатиме змістом, формою та обов'язково залишить слід в історії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: