fbpx
Сьогодні
19:43 11 Лис 2020

"Опитування Зеленського:" суд повернув позов щодо скасування результатів

Фото facebook.com/E.Sarakhman

Окружний адміністративний суд міста Києва (ОАСК) повернув громадянину України позов щодо скасування результатів "опитування", ініційованого президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє пресслужба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва повернув позивачу заяву щодо визнання протиправним та скасування результатів опитування, ініційованого Володимиром Зеленським, яке відбулося 25 жовтня 2020 року під час місцевих виборів", – йдеться в повідомленні.

Раніше співробітник Інституту держави і права ім. Корецького НАН України, голова ГО "Українська Україна" Андрій Смолій оприлюднив світлини  бюлетенів з "опитування Зеленського" викинули на смітнику.

Партія "Слуга народу" прокоментувала знайдені на смітнику бланки з опитування Зеленського.

"Про нібито знищені анкети з опитування "5 питань від Президента". Вони не були бланками суворої звітності та друкувалися із запасом. Можливо, на "сенсаційних" фотографіях у Facebook маємо саме такі, зайві бланки. Адже на світлинах чітко не видно, що то заповнені анкети з цього опитування. Серед купи якихось квитанцій та листів з облікових журналів, інших аркушів паперу бачимо кілька бланків, дійсно схожих на анкети. Це можуть бути пошкоджені бланки або ж узагалі надруковані кимось копії анкет. Жодних печаток чи позначок на них не видно. Такі анкети можна було роздрукувати спеціально на будь-якому принтері", – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: