fbpx
Сьогодні
11:30 10 Лис 2020

ТКГ обговорює роботу КПВВ, обмін полоненими та "план Кравчука"

English version here

фото ВВ: КПВВ "Щастя"

Політична та гуманітарна підгрупи Тристоронньої контактної групи із врегулювання конфлікту на Донбасі у режимі відеокоференції обговорюють забезпечення пересування через КПВВ, обмін утримуваними особами та український "План спільних кроків".

Про це повідомила у Фейсбуці Українська делегація для участі в ТКГ.

"О 9 год. ранку в режимі відеоконференції розпочалося засідання політичної та гуманітарної підгруп Тристоронньої контактної групи із врегулювання конфлікту на Донбасі. Порядок денний: забезпечення пересування громадян України через КПВВ; обмін взаємно утримуваними особами, опрацювання заходів у сфері пошуку осіб, зниклих безвісти.

Політична підгрупа обговорює "План дій", запропонований главою делегації Л.Кравчуком", – йдеться у повідомленні.

Українська делегація нагадала, що сьогодні о 8 год. ранку українська сторона відкрила для роботи КПВВ "Гнутове", "Мар'їнка", "Майорське" (Донецька область) "Станиця Луганська", "Щастя", "Золоте".

"Російська сторона блокує роботу та повертає громадян на контрольований Україною бік лінії розмежування. Переговори тривають", – поінформував речник делегації.

Повідомляється також, що о 14 год. розпочнеться засідання економічної підгруппи та підгрупи з безпеки, а 11 листопада відбудеться загальне засідання ТКГ на рівні глав делегацій.

– О 9.00 ранку, в режимі відеоконференції розпочалося засідання Політичної та Гуманітарної підгруп Тристоронньої…

Posted by Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі. on Tuesday, November 10, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: