fbpx
Сьогодні
Можливості 12:32 10 Лис 2020

$1 млн на твій стартап: як подати заявку на регіональний етап Startup World Cup

Дві основні вимоги до учасників конкурсу-пітчу стартапів Startup World Cup – мати зареєстрований бізнес та бажання заявити про свій проєкт на світовому ринку стартапів. Якщо ці умови виконані – залишаємо усі справи і мерщій сідаємо заповнювати заявку на участь!

Передусім, заходимо на сайт офіційного партнера Startup World Cup в Україні – бізнес-інкубатора Ukrainian Future. Це можна зробити за посиланням: https://bit.ly/2GSHfy3

Далі натискаємо кнопку «Apply here». Система автоматично спрямує вас на сторінку подачі заявок для участі в українському регіональному етапі конкурсу Startup World Cup (це важливо, бо регіональні етапи відбуваються у понад 50 країнах світу, а вам потрібен саме український!). 

Перше, що ви тут побачите, буде детальна інструкція щодо правил заповнення заявки та умови відбору стартапів для участі у конкурсі. Її ключові тези такі:

  • Усі заявки мають подаватися англійською мовою.
  • Заявки потрібно заповнювати за один сеанс. Організатори конкурсу також наполегливо радять зберігати копію наданої вами інформації, наприклад, у файлі Word.
  • Кілька полів вимагають тексту та зазначають максимальну кількість слів, які ви можете ввести. Аби текст був максимально змістовним і при цьому – лаконічним, інструкція заповнення заявки на Startup World Cup радить спочатку написати свою відповідь в автономному режимі, а потім скопіювати текст та вставити у форму заявки.
  • В інструкції заповнення заявки для участі у Startup World Cup є зразок презентації для пітчу (у PowerPoint) – організатори конкурсу радять ознайомитися з ним перед реєстрацією.
  • Після того, як ви заповнили заявку, обов'язково подайте її, натиснувши «Надіслати» в кінці форми.
  • У рамках процесу реєстрації заявники повинні повідомляти статус своєї реєстрації у соціальних мережах. Наприклад: "Наша команда щойно подала заявку на @SWC2020 #StartupWorldCup #YourCompanyName www.startupworldcup.io". Реєстрація підтверджується після того, як акаунт Twitter SWC2020 вибрав вашу публікацію в Twitter.
  • Фіналістів регіонального етапу Startup World Cup відбиратимуть частково на основі кількості твітів (30%), частково – суддівською комісією (70%). Для того, щоб отримати більше балів у соціальних мережах, організатори конкурсу радять ставити хештеги #StartupWorldCup і #YourCompanyName. Ці два хештеги також можуть використовувати для твітів друзі стартап-команди – це додасть їй певну кількість балів.

Після того, як ви відправили заявку і виконали усі зазначені вище умови, залишається тільки чекати. 12 стартап-команд, які будуть відібрані для участі у регіональному фіналі, оголосять на регіональному сайті та на сторінках соціальних мереж після 6 грудня. Сам регіональний фінал Startup World Cup Ukraine відбудеться у Києві 22 грудня в КВЦ «Парковий».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: