fbpx
Сьогодні
17:01 10 Лис 2020

На Харківщині поліцейські виявили склад наркотиків на понад 300 тисяч гривень

У Харківській області поліцейські виявили злочинну діяльність 38-річного чоловіка, котрий зберігав у пляшках сушену марихуану на подвір'ї своїх батьків.

Про це повідомили у пресслужбі поліції.

"Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Харківській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції спільно зі співробітниками кримінальної поліції Лозівського відділу поліції встановили, що місцевий мешканець займається незаконним культивуванням нарковмісних рослин та виготовленням з них наркотичних засобів. Як встановили оперативники, чоловік вирощував рослини конопель на території лісового масиву. В подальшому, щоб приховати свою злочинну діяльність, рослини переніс на території домоволодіння своїх батьків, які проживають на сусідній вулиці, де у господарській будівлі висушив їх та переробив на марихуану", – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що під час обшуку поліцейські виявили пластикові пляшки, заповнені висушеною та подрібненою марихуаною, насіння конопель та саморобний пристрій для вживання наркотику.

У поліції твердять, що орієнтовна вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного" ринку становить понад 300 тисяч гривень.

"За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, розпочате за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України", – підсумовують у поліції.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: