fbpx
Сьогодні
11:14 10 Лис 2020

Екорішення: Bolt Food приймає на переробку використані сумки кур’єрів

Компанія Bolt запустила нову «зелену» ініціативу. Платформа пропонує кур'єрам Bolt Food здавати розкладні сумки будь-якого бренда й отримувати натомість нові сумки Bolt Food. Старі сумки будуть відправлені на переробку. 

За даними USA Today, Україна посідає дев'яте місце серед країн, які виробляють найбільшу кількість відходів. Саме тому вторинна переробка речей дозволяє економити природні ресурси і скоротити кількість сміття. 

Команда Bolt Food звернула увагу на те, що розкладні сумки кур'єрів із часом зношуються і просто викидаються. Дотримуючись ініціативи «Green Plan», в компанії розробили рішення для утилізації таких відходів. Тепер, якщо кур'єр зареєструється в Bolt Food і принесе стару сумку, то компанія замінить її на нову сумку Bolt Food, компенсуючи 75% її вартості. 

Зібрані сумки відправляться на переробку. З них Bolt планує робити речі, які можна буде використовувати в побуті, наприклад, сумки-шопери або поясні сумки з такої вторсировини. 

Bolt Food

«Нова ініціатива відображає наше бачення, турботу про екологію і "зелений" підхід до всіх напрямів діяльності. Ми прагнемо не тільки зменшити забруднення планети, а й сприяти формуванню нових поведінкових стандартів жителів мегаполісів. Це стосується і вторинної переробки речей для подальшого використання», ― каже регіональний менеджер Bolt Food в Україні Ігор Шрамко.

Нагадаємо, що в 2019 році платформа Bolt оголосила про довгострокову стратегію «Green Plan». Стратегія передбачає поступове зменшення екологічного сліду компанії. Крім того, в планах компанії до кінця 2020 року прибрати з атмосфери більше вуглекислого газу, ніж в неї потрапляє при виробництві та експлуатації електросамокатів Bolt. Так, при виробництві власних електросамокатів компанія планує дотримуватися принципів сталого розвитку, а також перейти на поновлювані джерела енергії.

Довідка

Bolt ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок, головна мета якої зробити пересування містом більш доступним, зручним і надійним. Послугами Bolt користується понад 30 млн осіб у 35 країнах Європи й Африки. Компанія надає цілу низку послуг, таких як виклик автомобілів, доставка їжі, кур'єрська доставка, прокат електросамокатів і електровелосипедів. Усі поїздки Bolt в Європі є вуглецево нейтральними: компанія прагне зменшити екологічний слід згідно зі стратегією «Green Plan». 

В Україні послуги компанії Bolt доступні в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, а також у Вінниці та Львові

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: