fbpx
Сьогодні
10:07 10 Лис 2020

Алієв заявив, що у Карабаху будуть розміщені російські і турецькі миротворці

Ільхам Алієв

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що в Нагірному Карабаху будуть розміщені не лише російські, а й турецькі миротворці.

Про це він заявив у вівторок в своєму посланні під час церемонії підписання документа про припинення військових дій в Нагірному Карабаху, повідомляє Радіо Азатутюн.

«У Карабаху в миротворчому центрі будуть представлені і російські, і турецькі військовослужбовці», – сказав президент Азербайджану.

Алієв висловив упевненість в тому, що «сьогодні ставиться крапка у врегулюванні багаторічного конфлікту між Вірменією та Азербайджаном».

Президент Азербайджану наголосив на «особливій ролі» Росії і подякував за «особисту участь». А також він подякував президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за «активну участь в політичному врегулюванні конфлікту».

Напередодні прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян повідомив про підписання заяви з президентами Росії та Азербайджану щодо припинення бойових дій у Нагірному Карабаху. Ця новина викликала хвилю протестів в Єревані, зокрема незадоволені захопили будівлю парламенту.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: