fbpx
Сьогодні
17:07 09 Лис 2020

Партія "Слуга народу" прокоментувала знайдені на смітнику бланки з опитування Зеленського

У політичній партії «Слуга народу» не виключають, що бланки з ініційованим Президентом Володимиром Зеленським опитуванням, які були нібито знайдені на смітнику, є зайвими або спеціально надрукованими сторонніми людьми.

Про це повідомляється в заяві партії.

«Про нібито знищені анкети з опитування «5 питань від Президента». Вони не були бланками суворої звітності та друкувалися із запасом. Можливо, на "сенсаційних" фотографіях у Facebook маємо саме такі, зайві бланки. Адже на світлинах чітко не видно, що то заповнені анкети з цього опитування. Серед купи якихось квитанцій та листів з облікових журналів, інших аркушів паперу бачимо кілька бланків, дійсно схожих на анкети. Це можуть бути пошкоджені бланки або ж узагалі надруковані кимось копії анкет. Жодних печаток чи позначок на них не видно. Такі анкети можна було роздрукувати спеціально на будь-якому принтері», – йдеться у повідомленні.

У «Слузі народу» закликали усіх медійників і «особливо тих, які вже неодноразово попадалися на розповсюдженні фейків», стати відповідальнішими.

«Будь ласка, перевіряйте інформацію та не перетворюйтесь на машини для вкидів брехні й відпрацювання агітаційних інтересів окремих партій», – наголосили у партії.

При цьому в «Слузі народу» підкреслили, що підтримуючи ініціативу глави держави, прагнули не лише почути думку українців із нагальних питань, а й показати, «яким легким може бути використання такого інструменту народовладдя як загальнонаціональне опитування».

У політсилі додали, що остаточні результати дослідження «5 питань від Президента» вже підраховані. І будуть презентовані найближчим часом – після оприлюднення офіційних результатів місцевих виборів.

Раніше співробітник Інституту держави і права ім. Корецького НАН України, голова ГО "Українська Україна" Андрій Смолій оприлюднив світлини  бюлетенів з "опитування Зеленського" викинули на смітнику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: