fbpx
Сьогодні
22:55 09 Лис 2020

Поліція Харкова розслідує зникнення Кернеса

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення мера міста Геннадія Кернеса.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

У поліції зазначили, що заяву про зникнення міського очільника подав керівник однієї з громадських організацій. Він повідомив, що з 61-річним чоловіком відсутній зв'язок та його місцезнаходження невідоме.

"9 листопада слідчим Шевченківського відділу поліції відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою "безвісти зниклий" Кримінального кодексу України", – йдеться у повідомленні.

У поліції також зазначили, що наразі відповідна інформація перевіряється, встановлюються всі обставини події.

Раніше повідомлялося, що 16 вересня, близько 21:50 літак із Кернесом на борту вилетів із Харкова до Берліна. У Кернеса підтвердили коронавірус і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні Харкова. 15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

Потім стало відомо, що стан здоров'я Геннадія Кернеса, який перебуває в німецькій клініці "Шаріте" з ускладненнями, які виникли на фоні коронавірусу, суттєво покращився.

При цьому Кернеса знову обрали мером Харкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: