fbpx
Сьогодні
15:10 09 Лис 2020

Делегація України в ТКГ заявила, що Росія планує зірвати відкриття КПВВ на Донбасі

фото: ДПСУ

Зрив російською стороною відкриття КПВВ, запланований на 10 листопада, вдарить по потребах громадян України з обох боків лінії розмежування.

Про це заявила у Фейсбуці Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі.

"Україна підготувала до відкриття 10 листопада не лише КПВВ, а й сервісні центри, в яких усі громадяни України по обидва боки лінії дотику зможуть отримати адміністративні та соціальні послуги, безоплатну правову допомогу, медичну допомогу, тут передбачені і відділення банку, і кімнати матері і дитини. Але щойно ми почули, що російська сторона відновлювати їх роботу не збирається. На жаль. Тому що відкриття КПВВ стало б справжнім піклуванням про мирних мешканців", – йдеться у повідомленні.

Українська делегація зазначила, що Україна чітко і послідовно виконує свою частину домовленостей щодо реалізації «Загальних узгоджених висновків Паризького саміту в Нормандському форматі 9 грудня 2019 року», "чого не можна сказати про російську сторону".

"Особливо болісно по потребах громадян України з обох боків лінії розмежування має вдарити зрив відкриття КПВВ, запланований на завтра, 10 листопада", – акцентувала Українська делегація в ТКГ.

ДЕКІЛЬКА ПИТАНЬ ПАНУ ПЄСКОВУ.На минулому тижні заступник керівника Адміністрації-прес-секретар Президента РФ Д.Пєсков…

Posted by Українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі. on Monday, November 9, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: