fbpx
Сьогодні
11:37 08 Лис 2020

Президент Азербайджану заявив про взяття міста Шуша

Президент Азербайджану Ільхам Алієв виступив зі зверненням до своєї нації, у котрій сповістив про взяття міста Шуша.

Про це повідомляє Sputnik Азербайджан.

"Дорогі співвітчизники, дорогі брати і сестри. З почуттям безмежної гордості заявляю, що місто Шуша звільнене від окупації! Шуша наша! Карабах наш! Сердечно вітаю з цієї нагоди весь азербайджанський народ! Сердечно вітаю всіх шушенців!", – сказав азербайджанський лідер.

Дата 8 листопада 2020 року навічно увійде в історію Азербайджанської Республіки, заявив президент, верховний головнокомандувач Ільхам Алієв: "Повідомити про це азербайджанському народові в такий історичний день – може бути, один з найщасливіших днів у моєму житті. Ти вільна, рідна Шуша! Ми повернулися, рідна Шуша! Ми відродимо тебе, рідна Шуша! Шуша наша! Карабах наш! Карабах – Азербайджан!".

"Це день нашої славної перемоги! Ми здобули цю перемогу на полі бою, а не за столом переговорів. Я багато разів говорив, що, незважаючи на всі заяви, у вірмено-азербайджанського, нагірно-карабахського конфлікту є військове рішення, і сьогодні ми доводимо це на полі бою", – підкреслив Алієв.

Президент Азербайджану виразив думку, що майже 30 років переговорів не привели до вирішення конфлікту, і вірменська сторона просто прагнула зміцнити статус-кво.

"Я неодноразово заявляв зі всіх міжнародних форумів, що відновлення наших земель і територіальної цілісності – наша головна задача, і ми її виконуємо", – наголосив президент Ільхам Алієв.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: